Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

6452773286b24529bcc4d673.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da Yeni Zigana Tüneli Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları özetle şöyle: Biz bu şehri de şehrin insanlarını sevmeyenin aklından şüphe ederiz. Her fırsatta Trabzon'a geliyoruz. Kendimizi bu şehrin evladı olarak görüyoruz. Sevmek hizmet ile olur. Sevmek enerjiden savunmaya dış politikaya, kendi göbeğini kesmek ile olur. Sevmek milletimizin 100 yıllık hasretini dindirmek ile olur. Trabzon Kandil'den sevilmez. Londra'dan sevilmez. Trabzon işte bu meydanda sevilir. Fatih'in torunları, cevabı 14 Mayıs'ta verecektir. Şehit Eren Bülbül'ün hemşerileri, terör örgütünün desteği ile yelkenlerini şişirenlere 14 Mayıs'ta cevabı verecektir. Mandacı Kemal ve saz arkadaşlarını 14 Mayıs'ta tarihin tozlu sayfalarına atacaktır. 14 Mayıs'ta bunları sandığa gömmeye söz mü Trabzon? 14 Mayıs'ta bu kardeşinizle bir kez daha durmak yok yola devam demeye söz mü Trabzon? Ağasıyla, paşasıyla, mandacısıyla, tefecisiyle bunları 14 Mayıs'ta bunları sandığa gömüyor musunuz? Van'da bez parçaları ile devletine meydan okuyanları ve onlara el sallayanları sandığa gömüyor muyuz Trabzon? Madem sevmek hizmet ile olur Trabzon'a sevgimizin nişanesi olan hizmetlerimize geçelim mi? Eser ve hizmetlerimizin resmi açılışını yapmaya geldik.

Zigana Tüneli açılıyor

Yatırım tutarı 27 milyarı bulan 111 esere kavuşturuyoruz. Trabzon ve Gümüşhane arasındaki bu tünel ile Karadeniz'i tarihi İpek Yolu'na bağlıyoruz. Zigana Dağını geçilmez olmaktan çıkaran bu tünel bölgemizin kalkınmasının sembollerinden biri olacaktır. Bu tünel ile Karadeniz limanları ile ülkemizin Güney'i arasında yeni bir soluk açıyoruz. Karşıdaki masanın yaptığı bütün işleri üst üstte koyun 10 ile 100 ile çarpın emin olun bir Zigana Tüneli etmez. Maçka karayolumuzun da milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Kanuni Bulvarı'nın biten kısımlarının açılışını da yapıyoruz. Ülkemizin şehir içinde yapılan en önemli alt yapı çalışmalarından olan bu bulvar aynı zamanda bir medeniyet projesidir. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Projenin kalan kısımlarını da en kısa sürede tamamlayacağız.

20 ayrı altyapı projesi, kadınlar hali gibi onlarca eseri hizmete hazır hale getirdik. Şehir içindeki küçük sanayi sitelerimizi yeni yerlere taşıyacağız. Hafif raylı sistem projemizin, yıllık 15 milyon yolcu kapasiteli havalimanı inşaatımızın tüm bu yatırımların yakında başlayacağının müjdesini de paylaşmak istiyorum. Trabzonumuza bu yatırımları kazandıran kurumlarımızı, bakanlıklarımızı tebrik ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de duyurdu! Yaş çay alım fiyatı belli oldu
Son anketler tam liste! Yunan muhabir canlı yayında gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangın söndürme helikopteri ve uçakları teslim törenine katıldı
Bakan Kurum 'Yarısı Bizden' kampanyasını değerlendirdi

Üst Alt